Instructiuni de plata repetitiva – Standing Order

Platile repetitive (Standing Order) reprezinta modalitatea cea mai facila de a face plati la date fixe si pentru sume prestabilite catre beneficiarii dumneavoastra, prin setarea unei instructiuni initiale.

Periodicitatea este una din caracteristicile acestui instrument de plata, pe care o puteti alege dupa propriile nevoi. Astfel puteti face de exemplu o plata la fiecare 3 zile,la fiecare 5 zile sau in fiecare luna si posibilitatile nu se opresc aici.

Ulterior setarii acestei instructiuni, de fiecare data cand veti dori verificarea, nu trebuie decat sa intrati in Click 24 Banking si sa accesati instructiunea. Aici aveti posibilitatea de a vedea tot istoricul tranzactiilor executate automat.

Automat inseamna Beneficiu!

  • Economie de timp - este suficienta alimentarea contului curent cu salariul sau alte sume, fara a fi necesara accesarea aplicatiei pentru introducerea luna de luna
  • Confort - deoarece prin Standing Order plata anumitor facturi fixe sau a ratei de credit/leasing/ prime de asigurare/ chirii si a altor rate este efectuata automat, fara intarzieri, scapand de grija platilor cu caracter de regularitate si totodata, evitand riscul neplatii la timp a unor obligatii
  • Flexibilitate - prin posibilitatea de modificare/anulare a instructiunilor de plata initiale oricand