Alte bugete

Sunt impozitele, taxele si contributiile datorate de persoanele fizice, pe categorii de bugete, asa cum sunt prevazute in Nomenclatorul de pe site-ul ANAF, inclusiv cele 7 impozite evidentiate distinct mai sus.

Cele 7 impozite afisate separat de aceste 6 categorii de bugete sunt dintre cele mai uzuale impozite catre bugetul de stat si bugetul local, regasindu-se si in cadrul categoriei de buget din care fac parte.

Dupa selectarea categoriei de buget din care este impozitul/taxa/contributia pe care doriti sa o achitati, cautati denumirea impozitului/taxei/contributiei in campul “Alte detalii” si se va completa automat campul “Cod cont bugetar”.

Pentru identificarea denumirii exacte a impozitului/taxei/contributiei datorate, pe care trebuie sa il/o selectati din lista derulanta afisata in campul “Alte detalii”, va recomandam sa consultati documentul legal/fiscal emis de autoritatea competenta sau sa contactati autoritatea competenta (Trezorerie/ Primarie/etc…).

Ex: In cazul platii unei amenzi de circulatie sau a taxei pentru locul de parcare, va recomandam sa contactati Primaria/Trezoreria pentru a va comunica denumirea exacta a impozitului datorat.

Daca platiti un impozit/taxa/contributie datorat/a de o alta persoana (nu de dumneavoastra), debifati casuta din dreptul mentiunii “Platesc pentru mine”.