Susţinerea şi promovarea liderilor şi a modelelor

Hai la Olimpiadă!

Prin programul „Hai la Olimpiadă!” derulat de Fundația eMAG, pe care îl susținem din 2014, urmărim ca pregătirea pentru performanță să se desfășoare în cele mai bune condiții și să oferim această posibilitate tuturor copiilor care pot și doresc să se pregătească la un nivel peste medie, cu ajutorul unor profesori valoroși. În cadrul programului „Hai La Olimpiadă!” am implementat 31 de centre de pregătire pentru performanță la matematică, fizică și informatică în 16 orașe mari din țară – București, Baia Mare, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Hunedoara, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara și Vaslui.  4.471 copii buni la aceste materii se pregătesc aici sub îndrumarea a 377 de profesori de elită. Contribuim, astfel, la continuarea tradiției performanței școlare și creăm premisele pentru creșterea nivelului general de educație.

Olimpiadele Naționale

Investim în educație și susținem olimpiadele naționale la științe exacte, competițiile celor mai deștepți si mai harnici elevi, modele de care țara noastră are nevoie. Elevii olimpici români sunt cei care vor duce România mai departe, prin eforturile și potențialul lor. Investiția în capitalul uman prin educație poate reprezenta cheia unei societăți mult mai bine și armonios dezvoltate, investiție pe care noi o putem face prin susținerea olimpicilor.  

„Unul dintre lucrurile în care credem și pe care îl susținem de câțiva ani este investiția în educație și în profesioniștii de mâine. Încă din 2014, de când ne-am alăturat proiectului 'Hai la Olimpiadă!', am reușit să arătăm că România are multe de oferit și că tinerii de astăzi vor reuși să facă performanță în România de mâine”, a declarat Ionuț Stanimir, Director de Comunicare, BCR.

În plus, susținem și în 2016 peste 3500 de elevi participanți la Olimpiadele Naționale la Științe Exacte Mai multe detalii
×
George
Primul banking inteligent
Descarcă