Maria spune că sedințele matinale o ajută să își mențină energia pe parcursul zilei

" Tranziția la munca de acasă nu a fost una ușoară, chiar dacă echipa noastră nu era complet nefamiliară cu acest gen de muncă. Ne-a lipsit mult interacțiunea fizică, mesele împreună și partea de small talk pe care o aveam pe parcursul zilei. Am mutat sedințele noastre de stand-up zilnic în online și asta ne-a ținut uniți ca echipă. Provocarea a venit din a menține aceste sedințe ca un moment pozitiv al zilei și care să ne dea un boost de energie.

Faptul că suntem o echipă în care feedback-ul este încurajat și oferit ori de câte ori avem ocazia, ne-a ajutat să ne calibram și să găsim soluții de optimizare a sedințelor noastre zilnice prin: numirea unui facilitator săptămânal care stabiliește regulile “jocului”, respectarea timpului alocat pentru subiectele legate de locul de muncă, dar și păstrarea unui timp pentru împărtășirea unor experiențe personale.

Pot să spun că pentru mine această sedință este un punct important al zilei, care mă ajută să îmi mențin nivelul de energie și este unul dintre momentele zilei pe care le aștept cu interes și face muncă la distanță mai plăcută."