Carmen – despre feedback în echipă

"Adaptarea la lucrul de acasă nu părea la prima vedere o mare încercare, întrucât mai lucrasem de acasă, dar singură, nu cu familia în preajmă. În consecință, după câteva săptămâni, lucrul de acasă, combinat cu școala copiilor și treburile casnice, m-a adus într-o stare de epuizare. Însă, am observat că întâlnirile online de “daily stand-up” din metodologia New Way of Working sunt foarte utile pentru o stare de spirit îmbunătățită, iar materialele dezvoltate de colegii de la Change, privind organizarea lucrului de acasă, mi-au oferit un ghid pentru o disciplină mai bună și o structurare mai bună a sarcinilor.

Am găsit foarte util materialul dedicat organizării întâlnirilor virtuale - m-a facut să mă simt confortabil cu întreruperile meeting-urilor generate de copii. Nu în ultimul rând, consider că este foarte important să continuăm să transmitem feedback și pe cale virtuală, un punct la care cred ca aveam nevoie de ghidare și in condiții de funcționare normală a activității băncii.

Le mulțumesc colegilor de la Change că sunt alături de noi și au conceput aceste materiale, și aș dori să mulțumesc tuturor colegilor care au fost prezenți in sedii în aceasta perioadă, pentru buna funcționare a băncii, precum și colegilor din echipele de proiect care s-au adaptat rapid și au continuat să se dedice proiectelor în condiții mai dificile."