Mediu de lucru

Sucursale

 

Noul model de amenajare al sucursalelor, Dynamic Advisory Center (DAC), transformă mediul de lucru într-un centru de dialog financiar între angajații și clienții noștri. Locațiile noastre noi asigură infrastructură, ambientul și suportul pentru a crea experiențe plăcute și moderne de ofertare a clienților.

Spațiile aerisite și designul modern, fac din noile sucursale BCR un mediu plăcut de lucru, unde colegii se simt bine și comunică eficient. Tehnologia pe care o punem la dispoziția clienților și colegilor în noile sedii, oferă experiențe noi în privința serviciilor noastre financiare.

Dacă vrei să începi o carieră în banking, aici este locul ideal de unde să începi. Ai ocazia să înțelegi ce însemnă această industrie interacționând direct cu clienții și învățând de la colegi cu experiență care te vor susține la tot pasul.

Sediile noastre

Spațiile deschise și luminoase ne ajută să comunicăm mai mult și să lucrăm pe mai multe proiecte interdepartamentale. Lucrăm în open space unde ne bucurăm de colțurile verzi & cosy în care putem discuta cu un coleg sau unde ne găsim coechipieri veseli în fiecare zi. Apreciem că, pentru întâlniri, proiecte sau training-uri, putem folosi sălile dedicate care sunt spațioase și dotate modern. Sediile The Bridge și Bucharest Business Garden sunt medii în care ne simțim bine, lucrăm transparent și încurajăm schimbul de idei. Iar când vrem să luăm o pauză, ne putem bucura de o gură de aer în grădinile interioare ale clădirilor alături de alți colegi.

Amplasate în zona central vestică a Bucureştiului, în apropierea centrului comercial Orhideea, sediile noastre se află la doar câteva minute de restaurante și magazine. În plus, accesul direct la stația de metrou Grozăvești sau la mijloacele de transport din zonă, ne ajută să scăpăm de aglomerația de pe șosele. Poți veni și cu bicicleta, este în siguranță la parterul cladirii.

Și pentru că diminețile și după-amiezile n-ar trebui să fie o bătălie sau un test de anduranță și viteză, prin programul flexibil, ne putem alege ora de sosire la lucru și cea de plecare potrivite cu ritmul nostru.

Comunitatea IT

Birourile noastre sunt deja cunoscute pentru spațiile verzi și designul plăcut care se potrivesc perfect cu modul de lucru modern și activitatea din digital labs și IT, în general. La fel și spațiile dedicate relaxării, ne ajută să ne păstrăm energia pozitivă și să fim productivi.

Cu un aer prietenos, la parterul clădirii ne așteaptă un food court, locul ideal pentru toți cei care doresc să savureze specialități din toate colțurile lumii, într-un spaţiu deschis, luminos, sau care vor să se adune cu prietenii după program la un concert de muzică bună. Ne poți vizita oricând, întrucât accesul la sediul nostru este foarte facil, din orice colț al Bucureștiului ai veni.