3 Cursuri

31 Teste

37 Videouri

Ce poți învăța în Școala de Business?

Școala de Business este o platformă online cu lecții și sfaturi practice de business pentru antreprenori la început de drum, dar și pentru cei experimentați. Aici poți învăța cum să îți completezi abilitățile native și simțul afacerilor cu cunoștințele necesare pentru a avea un business inteligent.

Sfaturi utile pentru finanțare

Se spune despre numerar că reprezintă lichidul vital pentru desfășurarea operațiunilor zilnice ale unei companii. Iar investițiile sunt o componentă vitală pentru dezvoltarea și supraviețuirea oricărei afaceri pe termen lung. Învață în cadrul acestei secțiuni cum să navighezi profitabil într-un context economic instabil. Îți oferim sfaturi practice despre cum poți să îți optimizezi capitalul de lucru și să identifici oportunitățiile de investiții. Află în contextul programului IMM Invest ce instrumente și oportunități ai la dispoziția ta pentru a-ți maximiza șansele de success.

Soluții pentru antreprenori pe timp de criză

În cadrul acestui curs vei afla despre cum poți să te protejezi pe tine, angajații și afacerea ta de efectele negative ale pandemiei Covid-19. În momente dificile, informația poate fi vitală și de aceea dorim să îți fim alături cu sfaturi practice despre cum poți gestiona optim fluxul de numerar pe timp de criză, cum să iei cele mai dificile decizii, dar și cum poate statul Român să te ajute în acest sens, atât prin stimulente directe cât și pachete de beneficii fiscale.

Management financiar

Această secțiune cuprinde informații financiare importante pentru afacerea ta și este gândită pentru antreprenori ca tine, cu sfaturi și lecții care te vor ajuta să îți dezvolți un business puternic și competitiv.

Programul este împărțit în trei etape esențiale Auzi(Uiți), Vezi (Ții Minte) și Faci (Înțelegi). Prin acest program de educație antreprenorială Auzi - Vezi - Faci îți vom explica concepte economice esențiale din viața de zi cu zi a companiilor.

Conceptele prezentate sunt importante pentru dezvoltarea sănătoasă a oricărei companii și pentru dezvoltarea unui business inteligent, indiferent de sectorul de activitate.

Curs antreprenoriat

Antreprenoriatul este mai mult decât o activitate; este un stil de viață. În cadrul acestui curs vom parcurge împreună toți pașii necesari pentru a pune bazele unei afaceri, de la realizarea analizei de piață, creionarea schiței modelului de afacere și până la cum poți realiza o strategie de marketing. În completarea informațiilor de la Cursul de Management Financiar, vom aborda și o serie de teme mai "soft", precum găsirea și menținerea unei echipe de succes, motivația și propriul stil antreprenorial.