Plătește cu orice card Business BCR și poți câștiga vouchere de carburant

Campanie „Tranzacțiile cu cardul tău BCR VISA Business îți pot aduce vouchere de cumpărături”

Alege cardul potrivit businessului tău și beneficiezi de tranzacții de zi cu zi în condiții de siguranță, control permanent și gestiune eficientă a cheltuielilor de afaceri și a fluxului de numerar și, totodată, de posibilitatea de finanțare a nevoilor curente ale companiei. În plus, dacă în perioada 15 iulie - 15 noiembrie 2020 îți iei un card pentru companie de la BCR și efectuezi minimum 25 tranzacții cu același card în cele 4 luni de campanie, poți câștiga unul din cele 12 premii constând în vouchere de carburant în valoare de 500 de lei fiecare. Vezi detalii în Regulamentul campaniei. Folosește cardul în țară și în străinătate, oriunde sunt afișate siglele VISA/Mastercard și bucură-te de beneficii!

Tranzacțiile cu cardul tău BCR VISA Business îți pot aduce vouchere de carburant de până la 1.000 lei

În perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2020 tranzacțiile efectuate cu cardul Visa Business de la BCR la comercianții din țară și/sau străinătate sau prin intermediul internetului, îți aduc șansa de a câștiga unul din cele 12 premii ale campaniei, constând în vouchere de carburant de până la 1.000 de lei. La campanie pot participa toți clienții selectați de BCR – persoane juridice, societăți comerciale, PFA încadrate în segmentul Micro. Detalii în Regulament.

Arhiva campanii

Campanie BCR Visa Business

 În perioada 1 februarie – 30 aprilie 2020 tranzacțiile efectuate cu cardul tău Visa Business de la BCR la comercianții din țară și/sau străinătate sau prin intermediul internetului, îți aduc șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 12 premii ale campaniei, constând în vouchere de benzină de până la 1.000 de lei. La campanie pot participa microîntreprinderile care îndeplinesc criteriile de selectie. Detalii în Regulament.