Actualizare date Persoane Juridice

Actualizarea datelor este o necesitate legală, pentru cunoașterea clienților și este obligatorie atât pentru noi cât și pentru tine.

Pentru protejarea interesului companiei tale, te rugăm să îți actualizezi complet datele. Este simplu și rapid. Poti să faci această operațiune direct din confortul casei tale, prin intermediul aplicației George. Tot ce trebuie să faci este să verifici dacă ai disponibil fluxul de Actualizare Date Companie la prima logare și să completezi sau să confirmi datele afișate.

În cazul în care nu ai disponibil fluxul de Actualizare Date Companie în aplicația George, poți trimite formularele semnate electronic și documentele, conform listei de documente de mai jos, astfel:

De asemenea, poți actualiza datele companiei tale în orice unitate BCR. Programează acum o întâlnire și scapă de timpul de așteptare de la ghișeu. 

De ce să actualizezi datele companiei tale?

  • Este o măsură de precauție necesară pentru ca toate tranzacțiile tale prin BCR să se realizeze în siguranță.
  • Îți asigură o bună funcționare a produselor și serviciilor bancare. Te asiguri că ai acces și poți efectua în continuare toate tipurile de operațiuni bancare, fără erori.
  • Primești notificări în timp util, legate de produsele tale bancare, inclusiv despre tranzacții suspecte.
  • Este o cerință legală, conform Legii nr. 656/2002 pentru prevenirea şi sancţionarea spălării banilor, precum şi pentru instituirea unor măsuri de prevenire şi combatere a finanţării actelor de terorism; Regulamentul de aplicare a prevederilor Legii nr. 656/2002, aprobat prin HG 594/2008; Regulamentul BNR 9/2008 privind cunoaşterea clientelei în scopul prevenirii spălării banilor şi finanţării terorismului).

Documente utile pentru actualizarea datelor