Credite IMM PLUS

Află tot ce trebuie să știi despre finanțarea IMM PLUS

Credite IMM PLUS

Află tot ce trebuie să știi despre finanțarea IMM PLUS

Ce este IMM PLUS?

Credem că solidaritatea este importantă și de aceea, continuăm să rămânem parteneri ai programelor IMM ROMANIA PLUS, AGRO PLUS, IMM PROD PLUS, CONSTRUCT PLUS, INNOVATION PLUS,RURAL PLUS, componente ale schemei de ajutor de stat IMM PLUS care acordă ajutoare de stat sub formă de garanție pentru credite și sub formă de grant, pentru a ajuta campaniile mici, mijlocii și companiile mici cu capitalizare de piață medie să obțină lichiditățile pentru derularea activității curente sau pentru investiții.

Astfel, pot fi accesate unul și/sau mai multe credite pentru realizarea de investiții și / sau unul sau mai multe credite / linii de credit pentru capital de lucru, garantate de către FNGCIMM/FGCR/FRC, în numele și contul statului român, prin Ministerul Finanțelor Publice. Suntem partenerii tăi de încredere și în anul 2024 pentru ca afacerea ta să găsească susținerea de care are nevoie în dezvoltarea activității.

Discută cu experții noștri dacă vrei să aplici pentru componentele schemei de ajutor de stat IMM PLUS

Te ajutăm să te pregătești cât mai bine pentru înscriere și accesarea finanțării prin unul din programele guvernamentale IMM ROMANIA PLUS, AGRO PLUS, IMM PROD PLUS, CONSTRUCT PLUS, INNOVATION PLUS, RURAL PLUS.

Cum poți solicita ajutor?

  • Dacă ești deja client BCR, apelează la managerul tău de relații;
  • Scrie-ne pe adresa fonduri.europene@bcr.ro;

Solicită sprijin de la echipa BCR pentru aplicare la programul IMM INVEST PLUS

Lasă-ne detalii despre firma ta și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre proiectul tău de investiții.

Prin completarea şi validarea acestui formular sunt de acord ca toate datele cu caracter personal oferite BCR să fie prelucrate de către specialiştii băncii in vederea analizei si soluţionării prezentei solicitări precum si in scopuri statistice.

Pentru detalii privind modalitatile în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de catre BCR vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate.

*Completarea acestui formular nu înlocuiește înscrierea pe platforma www.imminvest.ro

Ghiduri practice IMM PLUS

Specialiștii noștri ți-au pregătit ghiduri practice pentru fiecare din componentele schemei de ajutor de stat IMM PLUS.

Care sunt avantajele pentru afacerea ta?

Ce pași trebuie să urmezi?