Aplicaţia BCR
Plăţi Simple

Alege aplicația BCR pentru plăţi simple, rapide şi sigure iar banii ajung imediat în conturile curente ale beneficiarilor.

  • Fisierele de plati se aduc pe suport electronic impreuna cu Ordin de plata centralizator, generat din aplicatie, la orice Sucursala BCR spre a fi procesate
  • Instalare pe calculatorul propriu de business
  • Pentru plăţi în lei şi în valută

Aplicaţia BCR
Plăţi Simple

Alege aplicația BCR pentru plăţi simple, rapide şi sigure iar banii ajung imediat în conturile curente ale beneficiarilor.

Ce primesc?

VARIETATE
Te bucuri de un mix complet de funcționalități avansate

RAPIDITATE
Aplicația BCR Plăți Simple se instalează ușor, în doar câțiva pași

CONFORT
Mentenanța aplicației nu necesită măsuri complicate

PRODUCTIVITATE
Gestionezi plățile doar prin câteva clickuri pe o interfață intuitivă

Vreau să știu mai mult

Cu aplicaţia Plăţi Simple trebuie doar să transmiți fișierul de plăți prin e-mail, semnat cu semnătură electronică extinsă, pe baza unui certificat digital calificat, sau să vii cu fişierul de plăţi pe suport electronic în orice unitate BCR!

BCR Plăţi Simple este o aplicaţie ce oferă o soluţie de generare plăţi salariale. Aplicaţia se va utiliza atât pentru plăţi în lei, cât şi în valută. Odată generat fişierul de plăţi, acesta trebuie adus la bancă pentru procesarea plăţilor. BCR Plăţi Simple se instalează pe calculatorul propriu (de la sediul companiei). Toate operaţiunile se efectuează fără a avea nevoie de acces la internet.

Aplicaţia este configurată doar în limba română, şi oferă următoarele funcţionalităţi:

 

  • Mod de administrare date plătitor (cu profile multiple) 
  • Mod de administrare date beneficiari (un beneficiar poate avea mai multe conturi şi poate fi asociat la mai multe profile) 
  • Gestiune plăţi curente Generare fişiere de plăţi 
  • Consultare arhivă de plăţi generate Manual de utilizare al aplicaţiei

În cazul în care configuraţia calculatorului tău nu are instalată componenta „.net framework 3.5”, o poţi descărca de aici.