Hello, George. Acum și pentru afaceri.

Vezi ce poate face George pentru tine și pentru afacerea ta.

Hello, George. Acum și pentru afaceri.

Vezi ce poate face George pentru tine și pentru afacerea ta.

Cu George ești la curent cu toate activitățile din conturile tale și ai mai mult control asupra afacerii tale.
George este simplu, inteligent și mai ales flexibil.

Pregătește-te să faci banking mai rapid și 100% online!
Vezi mai jos pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a-l activa pe George, primul banking inteligent!

Conectează-te cu George!

Accesează george.bcr.ro din orice browser web, de pe orice dispozitiv sau descarcă gratuit aplicația de mobile George.

Dacă ești deja client BCR, autentifică-te cu utilizatorul/alias-ul tău și parola generată de aplicația eToken/Token.

Activează aplicația eToken

Pentru a te autentifica în George și a semna tranzacțiile în deplină siguranță, instalează și activează aplicația eToken BCR. 

După ce ai activat eToken, poți opta pentru Easy Access cu Face ID, amprentă sau orice altă opțiune este disponibilă pe telefonul tău.


Dacă vrei, poți să urmărești un video pe YouTube, gândit special să îți arate cât de facilă e activarea eToken, cum te poți conecta în George și cum aprobi tranzacții în siguranță.
 

Dacă ești client BCR și vrei serviciul Internet Banking George pentru businessul tău trebuie să îți programezi vizita într-o unitate BCR.

În cazul în care vrei să devii client BCR, îți poți deschide cont 100% online fără a încărca niciun document

Beneficii

De la birou sau de acasă, ai acces oricând la conturile tale.
Lasă-l pe George să te ajute să ai un business de succes. 

Plăți instant

Cu George faci instant plățile către partenerii de afaceri, care au conturi la BCR sau la alte bănci care acceptă astfel de plăți (în prezent Banca Transilvania, CEC și Libra Bank). Ca totul să meargă repede și tu să ai un business cât mai eficient.

Ține minte orice destinatar

George ține minte destinatarii transferurilor tale și completează automat datele direct pentru ca tu să fii cat mai eficient.

George Multiprofil

Un mod simplu și 100% online pentru a avea acces la toate conturile tale cu un singur user George. Poți face transferuri, autoriza plăti sau orice alte operațiuni bancare mai ai nevoie, din orice cont personal sau de business, în doar câteva mișcări, fără să te mai loghezi și deloghezi din conturi.

George Info

George știe tot. Și tu la fel. Cu George Info ești anuntat instant despre toate  activitățile din conturile tale și ai mai mult control asupra afacerii tale.

George are o interfață prietenoasă pe care o poți personaliza că
să înțelegi mai bine ce se întâmplă în conturile tale.

Plăți rapide

Realizezi usor plăţi şi transferuri în lei şi valută către conturi deschise la BCR sau în alte bănci din Romania şi din străinătate, cu costuri reduse faţă de operatiunile de la ghişeu. În plus, scapi de grija facturilor cu George. Selectezi contul din care vrei să faci plata, alegi furnizorul, completezi suma și gata plata!

Direct Debit

Plătește-ți facturile automat, lună de lună prin George, fără să mai vii la bancă sa stai cu grija termenelor de plata. Alegi opțiunea de plată automată, selectezi furnizorul, configurezi plata, și gata, plățile se vor efectua automat în fiecare lună, pentru acest furnizor. Simplu, rapid și 100% online.

Adaugă documente la tranzacții

Orice plăți ai facut, le organizezi 100% online, direct în George. Selectezi tranzacția și îi atașezi o poză cu bonul fiscal, factura sau orice document vrei. Așa, știi mereu totul despre tranzacțiile pe care le faci pentru afacerea ta.

Istoric tranzactii

Regasești ușor informații despre orice tranzacție ai realizat în ultimii 7 ani.

Card management

Cu George, îți gestionezi simplu și rapid toate cardurile bancare ale businessului tau.

George Store

Ai la îndemână produse de economisire pentru toate nevoile afacerii tale. Îți faci depozit la termen sau cont de economii direct din George Store, 100% online.

Ce operațiuni poți face cu George

Cât plătesc?