Fonduri nerambursabile pentru Dezvoltare rurală

Prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală antreprenorii pot beneficia de fonduri nerambursabile în valoare de 3,26 miliarde de euro de la Uniunea Europeană şi Guvernul României pentru dezvoltarea economico – socială a spaţiului rural din România.

Implementarea tehnică și financiară este asigurată de către Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale ( AFIR).

Fonduri nerambursabile pentru Dezvoltară rurală

Prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală antreprenorii pot beneficia de fonduri nerambursabile în valoare de 3,26 miliarde de euro de la Uniunea Europeană şi Guvernul României pentru dezvoltarea economico – socială a spaţiului rural din România.

Implementarea tehnică și financiară este asigurată de către Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale ( AFIR).

Avem nevoie de o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea comunităților rurale, iar mediul antreprenorial are nevoie de îndrumare pentru a putea contribui la sustenabilitatea economică și socială din mediul rural. În acest context, am dezvoltat o serie de materiale prin care venim în sprijinul tuturor celor interesați de extinderea afacerilor.

Despre cum putem face mai mult și mai bine, de la pregătirea proiectelor și accesarea fondurilor nerambursabile, dar și toate detaliile despre Programul Național de Dezvoltare Rurala (PNDR), puteti găsi informații în ghidurile practice special dedicate antreprenorilor ce doresc să își dezvolte businessurile în mod inteligent și sustenabil.

Granturi pentru Investiții în exploatații agricole

Află tot ce trebuie să știi despre acordarea granturilor în cadrul Sub-măsurii 4.1: Investiții în exploatații agricole. Află condițiile de eligibilitate pentru accesarea fondurilor nerambursabile în mediu rural, cheltuielile eligibile, valoarea grantului de care poți beneficia și alte detalii importante.

Granturi pentru investiții în procesarea și marketingul produselor agricole

Reunește toate informațiile de care ai nevoie pentru obținerea unor granturi în cadrul Sub-măsurii 4.2: Investiții în procesarea și marketingul produselor agricole. Descoperă care sunt condițiile de eligibilitate, care sunt tipurile de investiții finanțabile, cheltuielile eligibile, valoarea grantului de care poți beneficia și multe alte detalii importante care te vor ajuta să accesezi granturile pentru investiții.

Granturi pentru a începe activități neagricole în mediul rural

Află cum poți obține granturi pentru a începe activități neagricole în mediul rural. Descoperă tot ce trebuie să știi despre acordarea granturilor/ ajutorului minimis în cadrul Sub-măsurii 6.2: Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale. Vezi cine poate beneficia de ajutorul nerambursabil, perioada de implementare, cheltuielile pe care le poți face și multe alte informații care te vor ajuta în demersul de obținere a fondurilor.

Ghid pentru investiții neagricole în mediul rural

Acest ghid pune cap la cap toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține granturi pentru investiții neagricole în mediul rural. Află tot ce trebuie să știi despre acordarea granturilor/ajutorului de minimis în cadrul Sub-Măsurii 6.4: Sprijin pentru investiții în crearea și dezvoltarea activității neagricole. Drescoperă condițiile de eligibilitate, pașii, suma pe care o poți obține și toate detaliile pe care trebuie să le știi pentru a obține finanțare

Solicită sprijin de la echipa BCR pentru aplicare la programul PNDR

Lasă-ne detalii despre firma ta și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre proiectul tău de investiții.

Prin completarea şi validarea acestui formular sunt de acord ca toate datele cu caracter personal oferite BCR să fie prelucrate de către specialiştii băncii in vederea analizei si soluţionării prezentei solicitări precum si in scopuri statistice.

Pentru detalii privind modalitatile în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de catre BCR vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate.