Aplicația eToken BCR

Banca ta vine cu tine oriunde mergi prin intermediul Aplicației eToken! Te autentifici printr-o atingere pe telefon și accesezi toate serviciile

  • Te autentifici simplu și rapid
  • Ai acces la contul tău oriunde, oricând
  • Efectuezi tranzacții în siguranță

Aplicația eToken BCR

Banca ta vine cu tine oriunde mergi prin intermediul Aplicației eToken (IDentity)! Te autentifici printr-o atingere pe telefon și accesezi toate serviciile

Ce este aplicatia eToken?

Pregătește-te să faci banking mai rapid și 100% online!
Vezi mai jos pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a-l activa pe George, primul banking inteligent!

Ce îți oferă aplicatia eToken:

CONECTARE ÎN SIGURANȚĂ
Te ajută să te conectezi în George, oriunde ai fi, de pe mobil sau web

AUTORIZAREA SECURIZATĂ A TRANZACȚIILOR
Autorizezi rapid și în siguranța orice tranzacție

RAPIDITATE
Te autentifici simplu și rapid, prin amprentă/Face ID sau PIN

Te conectezi foarte ușor

Pentru a te autentifica în George și semna tranzacțiile în deplină siguranță, instalează și activează aplicația eToken BCR.

După ce ai activat eToken, poți opta pentru autentificarea și semnarea în
George cu Face ID, amprentă sau orice altă opțiune este disponibilă pe telefonul tău.

Descarcă aplicația eToken 

Vreau să știu mai mult despre eToken

Poate ai uitat Token-ul acasă sau pur și simplu nu l-ai luat cu tine. Acum îți poți accesa contul simplu și ușor prin aplicația eToken ce îți permite să efectuezi tranzacții de pe telefonul mobil, oriunde ai fi!

Uite ce simplu este să o folosești:

Ca să te autentifici în George web, trebuie doar să deschizi aplicația, să apeși pe butonul ”Cod autentificare” și să folosesti autentificarea biometrica sau sa introduci codul PIN. Codul unic de autentificare generat il introduci in campul “Cod eToken” din pagina https://george.bcr.ro.

Pentru a semna o tranzacție, o poti realiza mult mai simplu prin optiunea “Cod QR”. Aceasta iți permite scanarea codului QR afișat în ecranul George la semnarea plății pentru a obține automat detaliile necesare generării codului de semnatură. Trebuie doar să mai scanezi Face ID/amprenta sau sa introduci codul PIN.

Dacă folosești opțiunea “Semnează” tot ce trebuie să faci este să completezi cele două informații necesare disponibile pe ecran:

  • Suma transferată
  • Ultimele 4 cifre ale contului beneficiarului (dacă acesta cuprinde și litere, se vor scrie doar ultimele 4 caractere numerice)

Apoi, scanezi FaceID/amprenta sau introduci parola și obții codul de semnare.

Din motive de securitate aplicația eToken nu funcționează pe telefoanele a căror protecție de superuser a fost înlăturată (telefoane jailbroken/rooted). Această restricție are ca scop garantarea siguranței conturilor tale la realizarea tranzacțiilor prin George.