Ne dorim să îmbunătățim sistemul informatic, de aceea, in intervalele 22 Ianuarie (ora 23:00) - 23 Ianuarie (ora 05:00) și 24 Ianuarie (ora 23:00) - 25 Ianuarie (ora 05:00), vor fi întreruperi în funcționarea aplicațiilor și serviciilor BCR care vor implica:

 - George si George Go, Click 24, Touch 24, Phone Banking, MoneyGram, Casa Mea vor fi indisponibile 

 - În aplicațiile eBCR și MultiCash nu vor funcționa operațiunile: plăți, intraday și stare financiară.

 - Echipamentele MFM vor fi disponibile în modul ATM

Rămânem disponibili non-stop la *2227 sau la +4 021.407.42.00 apelabil din străinătate cu tarif normal

BCR salută Apple Pay

De acum, plătești simplu, sigur și rapid
cu cardul tau BCR prin Apple PayBCR salută
Apple Pay

De acum, plătești simplu, sigur și rapid cu cardul tau BCR prin Apple Pay

Pregătit să faci prima plată cu Apple Pay prin BCR? Data următoare când mergi la cumpărături, poți să plătești mai simplu prin Apple Pay oriunde vezi semnul “Contactless” sau “Plătește cu Apple Pay”.  

Apple Pay este simplu de folosit și funcționează de pe dispozitivele* tale de la Apple pe care le folosești zi de zi. Te autentifici prin Face ID, Touch ID sau parolă și ai efectuat plata instant. 

Folosește orice card activ BCR

Fie că folosești cardul de debit sau de credit, toate tranzacțiile tale sunt mereu în siguranță și confidențiale pe orice dispozitiv.

 

Adaugă un card BCR în Apple Pay 

Doar deschizi aplicația Apple Wallet și dai click pe butonul "+". Apoi poți introduce datele cardului tău manual sau mai simplu, îl poți scana. 

Folosește Apple Watch la cumpărături

E la fel de simplu ca pe iPhone. Deschizi aplicația Apple Watch pe iPhone iar apoi selectezi "Wallet & Apple Pay" și dai click pe "Add Credit or Debit Card". 

Folosește Apple Pay pe internet 

Efectuezi plăți rapide pe iPhone, iPad sau Mac prin Safari fără să îți creezi un cont sau să completezi formulare lungi. Iar pe MacBook Air și MacBook Pro poți plăti cu Touch ID.

Unde pot plăti cu Apple Pay?

Apple Pay este un serviciu global**. Îl poți folosi atât în România, cât și în străinătate în orice magazine, site-uri sau aplicații mobile care acceptă plăți contactless sau serviciul Apple Pay. Găsești toate tranzacțiile tale instant în aplicație iar acestea nu sunt stocate pe telefon sau serverele Apple. Mai sigur și mai confidențial! 

* Apple Pay se poate folosi în magazine, aplicații mobile și online prin navigatorul Safari. Pentru a afla dacă dispozitivul tău este compatibil cu Apple Pay, intră pe support.apple.com/ro-ro/HT208531.  

** Pentru o listă completă a țărilor și regiunilor unde este valabil Apple Pay, intră pe https://www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-pay

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă