Când ai un partener cu experiență,
business-ul tău accelerează!

Pachetele BCR SUCCES vin cu exact ce are nevoie afacerea ta ca să se dezvolte la potențialul ei maxim.

Când ai un partener cu experiență, business-ul tău accelerează!

Pachetele BCR SUCCES vin cu exact ce are nevoie afacerea ta ca să se dezvolte la potențialul ei maxim.

Știi, la fel de bine ca și noi, că nu-ți poți atinge potențialul maxim dacă nu ai suportul și sfaturile potrivite. De acceea, misiunea noastră este să devenim un adevărat “accelerator de business” pentru afacerea ta. Primul pas? Noile Pachete SUCCES.

Avantaje

Componentele Pachetelor SUCCES

Nota 1: Gratuitatea la plăți interbancare nu se aplică și pentru comisionul BNR/Transfond respectiv bănci corespondente

Semnul "√" indică existența componentei in cadrul pachetului, semnul "-" indică faptul că acea componentă nu este inclusă în pachet.

Nota 2: Reducere Detinere PBS: pentru comisionul lunar de administrare se aplica automat reducerea numai in cazul in care la data perceperii comisionului lunar de administrare titularul pachetului detine o Conventie de plata salarii, activa, in BCR.

Reducere Exclusiv Plati Electronice: pentru comisionul lunar de administrare se aplica automat reducerea de 15%  numai in cazul in care in perioada dintre data aniversara curenta -1, exclusiv si data aniversara anterioara -1, inclusiv, titularul pachetului a efectuat prin conturile deschise la BCR exclusiv plati electronice.

Nota 3: Pachetele sunt disponibile clienților cu cifra de afaceri anuală mai mica de echivalentul a 1.000.000 EUR încadrați în categoria Micro

Calculator de pachete BCR Succes

Te-ar mai putea interesa și: