Când ai un partener cu experiență,
business-ul tău accelerează!

Pachetele BCR SUCCES vin cu exact ce are nevoie afacerea ta ca să se dezvolte la potențialul ei maxim.

Când ai un partener cu experiență, business-ul tău accelerează!

Pachetele BCR SUCCES vin cu exact ce are nevoie afacerea ta ca să se dezvolte la potențialul ei maxim.

Știi, la fel de bine ca și noi, că nu-ți poți atinge potențialul maxim dacă nu ai suportul și sfaturile potrivite. De acceea, misiunea noastră este să devenim un adevărat “accelerator de business” pentru afacerea ta. Primul pas? Noile Pachete SUCCES.

Avantaje

Componentele Pachetelor SUCCES

Nota 1: Gratuitatea la plăți interbancare nu se aplică și pentru comisionul BNR/Transfond respectiv bănci corespondente

Semnul "√" indică existența componentei in cadrul pachetului, semnul "-" indică faptul că acea componentă nu este inclusă în pachet.

Nota 2: În cazul Pachetului BCR SUCCES SUPERPLUS, pentru comisionul lunar de administrare se aplică automat o reducere de 30% în cazul în care soldul creditor mediu al Contului Principal  în luna respectivă este mai mare sau egal cu 30.000 RON. Soldul  creditor  mediu lunar se calculează pe perioada dintre 2 date aniversare şi este dat de formula (sold_zi1+sold zi2+... +sold_zin)/n, unde n reprezintă numărul de zile dintre data aniversară curentă şi data aniversară anterioară. În caz contrar, respectiv dacă soldul creditor mediu al Contului Principal (astfel cum este acesta definit) în luna respectivă este mai mic sau egal cu 29.999 RON, comisionul lunar de administrare perceput şi reţinut automat va fi 119 RON. 

Nota 3: Pentru clienții cu cifra de afaceri anuală mai mica de echivalentul a 1.000.000 EUR încadrați în categoria Micro

Vezi ce pachet ți se potrivește

*Calculele efectuate sunt cu titlu de exemplu

Pachetul recomandat

Te-ar mai putea interesa și:

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă