Partneri

Rețeaua de parteneri îți pune afacerea pe hartă! Ești un pas mai aproape de a-ți împlini obiectivele.

  • Gamă variată de soluții educaționale și de business
  • Instituții de renume care inovează și cred în ideile tale
  • Mediu profesional, competitiv și dinamic

Ce parteneri îmi sprijină afacerea?

 Învață de la unicorni pentru a deveni un unicorn! Programul UiPath Go, din cadrul celei mai de succes companii de robotică și automatizare din România, îți oferă un sistem complet de dezvoltare a afacerii. Îmbină comunitatea de business cu tehnologia și inovează prin sprijin profesional. Acum ai la dispoziție cele mai avansate componente tech pentru un succes garantat.  

Dacă vrei să schimbi lumea, trebuie să o faci din locul potrivit. Alătură-te celei mai dinamice și active comunități internaționale de spații de birouri, și crește-ți afacerea într-un mediu sinergetic, creativ și cosmpolit. Cu spații dedicate pentru conferințe, socializare și birouri private, acum poți să aspiri dincolo de orice graniță.  

Dacă ajungi în Silicon Valley, poți ajunge oriunde! Cea mai mare rețea de antreprenori și lideri de afaceri din SUA ajută milioane de startup-uri din întreaga lume să găsească o soluție de finanțare. Participă la evenimente în peste 125 de țări și fii parte dintr-un ecosistem care influențează cursul dezvoltării economice la nivel global. 

Pentru o afacere specială ai nevoie de servicii specializate! ECSIF (European Center for Services Investments and Financing) este condus de lideri de afaceri români cu sedii în Londra, Bruxelles și București. Prin programe și servicii de consiliere financiară, compania ta poate face rost de mai multe surse de capital. Mai mult, înveți cum să optimizezi departamentul tău financiar! 

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă