Instrumente

Singura cutie de instrumente de care ai cu adevărat nevoie pentru afacerea ta

  • Gamă variată de instrumente tehnice și creative
  • Diversificarea mijloacelor de comunicare și promovare
  • Instrumente oferite de branduri globale

Ce instrumente primesc?

Suită completă de servicii de la cel mai mare furnizor global de Cloud Computing! Ai la dispoziție peste 200 de funcționalități pentru a putea scala în ritmul tău. Indiferent de cerințele și nevoile afacerii tale, Amazon Web Services este o soluție flexibilă

Toate canalele de comunicare cu clienții, într-o singură soluție! Cu Zendesk creezi o continuitate a experienței consumatorului prin e-mail, live chat, social media, telefon sau orice alt mijloc de comunicare digitală. Transformă-ți clienții loiali în ambasadori de brand. 

Recrutează talent fără a angaja personal! Prin Upwork, cea mai mare platformă de liber profesioniști, ai acces la cele mai cotate resurse umane din economia colaborativă, fără granițe geografice. Mai mult, toate contractele sunt supervizate de Upwork. 

Email marketing la un alt nivel! SendGrid oferă un API dedicat și ușor de folosit și capacitate de livrare a campaniilor de email în mod inteligent. Soluțiile de email prin Cloud asigură o performanță optimă indiferent de numărul campaniilor. 

Productivitatea înseamnă sincronizare în fluxul de lucru! Podio este soluția personalizată pentru tine și echipa ta internă sau externalizată pentru a crea procese structurate și o colaborare eficientă. O platformă Cloud de gestionare a proiectelor cu adevărat intuitivă!  

Servicii juridice pe înțelesul tuturor, accesibile online! Prin platforma LegalZoom poți beneficia rapid de consultanță și servicii de calitate, indiferent de natura cazului tău. O rețea internațională de avocați cu expertiză în orice domeniu îți stă mereu la dispoziție. 

Fii pe aceeași lungime de undă cu un server de mare viteză! Leasweb este o soluție de hosting cu securitate sporită și capacitate de bandă largă pentru site-ul tău. Te poți concentra pe scalarea afacerii tale mai ușor ca niciodată prin funcționalități avansate.  

Creează un flux de lucru prin cea mai avansată platformă pentru design de produs. Poți folosi o mulțime de instrumente, de la tablă digitală până la prezentări de design și experiența utilizatorului. Toate într-un singur loc.   

Dezvoltă aplicații revoluționare prin IBM Cloud Private într-un mediu securizat! Folosește soluția de Cloud optimizată pentru DevOps și creează, modernizează sau schimbă aplicații într-un mod personalizat și rapid.  

Inbound marketing direct de la cei care l-au inventat! HubSpot este lider la nivel global în digital marketing prin instrumente avansate de automatizare, customer care, email marketing și vânzări. Crește-ți randamentul investiției rapid printr-un funnel inteligent. 

În Cloud orice e posibil prin Google – de la modernizarea infrastructurii și gestionarea de date, până la analiză de business prin inteligență artificială și dezvoltarea de aplicații. Mai mult, beneficiezi de același serviciu de securitate utilizat de Google

Înțelege comportamentul utilizatorilor fără a le compromite confidențialitatea! Prin Hotjar poți dezvolta un funnel de conversie mai eficient și reduce rata de abandon. Analizează inteligent activitatea de navigare a utilizatorilor pe site, asigurându-le anonimitatea. 

Contact total pentru relații de lungă durată! FullContact oferă o suită de servicii de administrare a datelor de contact prin metoda Identity Resolution de grafice de ID. Astfel, îți cunoști mai bine clienții, livrezi soluții personalizate și aduci valoare adăugată.  

Comunică la fel de eficient cu audiența ta și prin Cloud și prin poștă! ClickSend e un serviciu prin care poți primi și trimite mesaje SMS, e-mail, de voce, fax și chiar scrisori oriunde în lume. Beneficiezi de gateway-uri dedicate pentru a integra mijloacele de comunicare. 

De pe băncile digitale ale Universității Harvard la o afacere de succes! Fondată de celebra instituție educațională din SUA în parteneriat cu MIT, edX oferă cea mai variată gamă de cursuri, licențe, diplome de masterat și certificări online de la peste 100 de universități renumite.

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă