Ce primesc?

SERVICII GRATUITE
De la Google for Startups,
UiPath, Microsoft si Modex

MENTORAT 

pentru accesare de fonduri,
de la European Center for Services Investments and Financing, Swiss Society for Virtual and Augmented Reality și Gemini Solutions

CAMPANII DE PROMOVARE
Pe plan local, participare
la evenimente dedicate,
târguri și expoziții

Vreau să știu mai mult

Ți-ai imaginat vreodată că ai putea avea un stand de prezentare la conferința Startup Grind din Sillicon Valley în fața a sute de investitori și potențiali clienți? Acum e timpul tău!

Programul pentru Scaleups înseamnă un proces intensiv de scalare și mentorat care îți propulsează compania la nivelul următor.

De unde știi că ți se potrivește? E simplu: reprezinți o companie de succes în sectorul tech sau alte domenii aferente, care utilizează tehnologii avansate precum, dar fără a se limita la: Inteligență Artificială, Învățare Automată, Robotică și Automatizare, Cloud sau Microservicii.

Cum iau parte în program?

1

Aplică online prin formularul de înscriere. Completează datele conform cerințelor și după procesul de selecție, un reprezentant te va contacta dacă ești unul dintre participanți eligibili.

2

Programul de bootcamp se desfășoară Online, pe parcursul a 6 saptamani. În acest timp trebuie să fii prezent la toate activitățile programului pentru a absolvi și a accesa posibilitățile de exit.

3

Demo Day va avea loc în timpul programului de bootcamp. Prima etapă va fi București, iar etapa finală se desfășoară anul următor. Vei avea ocazia să îți prezinți compania chiar în Silicon Valley.

Care sunt opțiunile mele de exit?

 • ABSOLVIREA PROGRAMULUI În cadrul BCR-InnovX
 • FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE Vei învăța cum să identifici și să aplici pentru granturile europene administrate de Bruxelles (Exemplu: Horizon 2020, EIC Accelerator, Fast Track to Innovation)
 • STARTUP GRIND GLOBAL CONFERENCE (SILICON VALLEY) Ai posibilitatea de a avea un stand de prezentare și a susține un pitch în fața investitorilor și a potențialilor clienți 
 • ELITE GROWTH PROGRAM Ai posibilitatea să participi în programul Elite Growth, un spin-off al London Stock Exchange Group  
 • MENTORAT POST-ACCELERARE Oferită de mentorii și experții BCR
 • ACCELERARE CONTINUĂ Ai posibilitatea să fii acceptat în programul de accelerare Startup Grind din Silicon Valley

Care sunt criteriile de eligibilitate?

Pentru a obține unul dintre cele 10 locuri în BCR-InnovX, trebuie să îndeplinești toate condițiile de eligibilitate pentru cohorta Scaleups:

 • Ai înregistrat un IMM (inclusiv companii tinere și întreprinderi nou-înființate) pe teritoriul României din orice sector tehnologic sau aferent
 • Cifra de afaceri pe ultimul an trebuie să varieze între 1.000.000 și 5.000.000 de euro. Nivelul de dezvoltare al tehnologiei inovative (Technology readiness level – TRL) se situează între TRL 6 și TRL 9 unde:  
  • TRL 6 reprezintă tehnologia demonstrată în mediul relevant (mediu relevant industrial în cazul tehnologiilor generice esențiale) 
  • TRL 7 reprezintă demonstrația prototipului sistemului în mediul operațional 
  • TRL 8 reprezintă un sistem complet și calificat 
  • TRL 9 reprezintă un sistem actual dovedit în mediul operațional (producție competitivă în cazul tehnologiilor generice esențiale sau în spațiu)