Ce primesc?

SERVICII GRATUITE
De la Google for Startups,
UiPath, Microsoft si Modex

MENTORAT
 pentru accesare de fonduri,
de la European Center for Services Investments and Financing, Swiss Society for Virtual and Augmented Reality și Gemini Solutions.

CAMPANII DE PROMOVARE
Pe plan local, participare la evenimente dedicate, târguri și expoziții

Vreau să știu mai mult

Ți-ai imaginat vreodată că ai putea avea un stand de prezentare la conferințe tech în față a sute de investitori și potențiali clienți? Acum e timpul tău!

Programul pentru Startups înseamnă un proces intensiv de scalare și mentorat care îți propulsează compania la nivelul următor.

De unde știi că ți se potrivește? E simplu: ești un antreprenor de succes în sectorul tehnologic care utilizează tehnologii emergente precum, dar fără a se limita la: Inteligență Artificială, Învățare Automată, Robotică și Automatizare.

Cum iau parte în program?

1

Aplică online prin formularul de înscriere. Completează datele atent conform cerințelor și în scurt timp, după procesul de selecție, un reprezentant BCR/InnovX te va contacta dacă ești unul dintre participanți eligibili. 

2

Programul de bootcamp se desfășoară Online, pe parcursul a 6 saptamani. În acest timp trebuie să fii prezent la toate activitățile din cadrul programului pentru a absolvi și a accesa posibilitățile de exit. 

3

După completarea cu succes a programului de bootcamp, îți vor fi desemnate ziua și locația pentru Demo Day, ziua de prezentare a proiectului tău, unde vei avea ocazia să atragi capital de risc, să te întâlneșți cu investitori și să-ti faci noi parteneri de business

Care sunt opțiunile mele de exit?

 • ABSOLVIREA PROGRAMULUI În cadrul BCR-InnovX
 • FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE Vei învăța cum să identifici și să aplici pentru granturile europene administrate de Bruxelles
 • STARTUP GRIND EUROPEAN CONFERENCE  
 • MENTORAT POST-ACCELERARE Oferită de mentorii și experții BCR InnovX
 • ACCELERARE CONTINUĂ Ai posibilitatea să fii acceptat în alte programe partenere (internaționale) de accelerare

Care sunt criteriile de eligibilitate?

Pentru a obține unul dintre locurile dinsponibile în InnovX-BCR, trebuie să îndeplinești toate condițiile de eligibilitate pentru cohorta Startups:

 • Ai înregistrat un IMM (inclusiv companii tinere și întreprinderi nou-înființate) pe teritoriul României în orice sector tehnologic 
 • Cifra de afaceri pe ultimul an trebuie să varieze între 500.000 și 1.000.000 de euro. Nivelul de dezvoltare al tehnologiei inovative (Technology readiness level – TRL)  se situează minim între TRL 3 și TRL 5 unde: 
  • TRL 3 reprezintă dovada experimentală a conceptului 
  • TRL 4 reprezintă tehnologia validată în laborator
  • TRL 5 reprezintă tehnologia validată în mediul relevant (mediu relevant din punct de vedere industrial în cazul tehnologiilor generice esențiale)