Cohorta GRINDERS

Visează la scară largă cu pași rapizi. De ce nu ai putea fi chiar tu antreprenorul anului?

 • Pentru afacerile din sectorul tech ce schimbă lumea prin inovație
 • Program intensiv de 3 luni cu posibilitate de accelerare continuă
 • 10 burse pentru antreprenori aspiranți

Ce primesc?

SERVICII GRATUITE 
De la Google for 
Startups și UiPath 
care oferă o gama variată
 de instrumente

MENTORAT
 Oferit de European Center for
Services Investments and
Financing pentru accesare fonduri
europene nerambursabile  

CAMPANII DE PROMOVARE
Pe plan local, participare
la evenimente dedicate,
târguri și expoziții

Vreau să știu mai mult

Ți-ai imagina să ai un stand de prezentare în Londra sau Barcelona în fața a sute de investitori și potențiali clienți? Cohorta Grinders se adresează vizionarilor cu idei ambițioase în sectorul tech care utilizează tehnologii emergente precum, dar fără a se limita la: Inteligență Artificială sau Învățare Automată.

Poate ești un student în ultimul an de facultate și vrei să dezvolți o soluție care are potențial de a trece granițele. Sau poate ești un executiv cu ani de experiență în spate și vrei să lași în urmă mediul corporativ. Acum ai resursele să îți transformi visurile în soluții care vor schimba viața a mii de oameni!

Iată cum te ajutăm să îți atingi obiectivele:

 • Prin programul de accelerare poți utiliza servicii gratuite de la Google for Startups. Beneficiezi de servicii de analiză, soluții de email profesional, optimizare web, securitate web, integrare de API-uri și multe altele 
 • Partenerul UiPath oferă servicii gratuite prin Acceleratorul BCR-InnovX. Beneficiezi de soluții de automatizare și robotică pentru toate sarcinile cu caracter repetitiv din cadrul companiei tale. Astfel, reduci costuri și maximizezi performanța companiei tale 
 • Prin intermediul acceleratorului de business vei avea acces la evenimente, târguri sau expoziții de interes (în țară și străinătate) pentru a-ți promova afacerea și a te implica în activități de networking cu potențiali investitori 
 • Pe durata întregului program, cât și după finalizarea cu succes a acestuia, beneficiezi de mentorat de la lideri locali, internaționali și experți BCR  Te alături comunităților Startup Grind și Mindspace, care sunt jucătorii inovatori pe plan global în susținerea dezvoltării unei afaceri cu potențial ridicat

Cum iau parte în program?

1

Aplică online prin formularul de înscriere. Completează datele conform cerințelor și în scurt timp, după procesul de selecție, un reprezentant te va contacta dacă ești unul dintre cei 10 participanți eligibili.

2

Programul de bootcamp se desfășoară în București, pe parcursul a 3 luni. În acest timp trebuie să fii prezent la toate activitățile programului pentru a absolvi și a accesa posibilitățile de exit.

3

După completarea programului de bootcamp, îți vor fi desemnate ziua și locația pentru Demo Day, ziua de prezentare a proiectului tău. Vei avea ocazia să atragi investitori și capital de risc în București.  

Care sunt opțiunile mele de exit?

 • ABSOLVIREA PROGRAMULUI În cadrul Acceleratorului BCR-InnovX
 • FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE Vei învăța cum să identifici și să aplici pentru granturile europene administrate de București sau Bruxelles (Exemplu: Horizon 2020, Europa Creativă, SUN și Start-up Plus)
 • CROWDFUNDING Vei înțelege mecanismul de finanțare prin crowdfunding și vei învăța cum să realizezi o campanie de crowdfunding  
 • MENTORAT POST-ACCELERARE Oferit de mentorii și experții acceleratorului de business
 • ACCELERARE CONTINUĂ Ai posibilitatea să fii acceptat în programul de accelerare Startup Grind din Londra sau SUA

Care sunt criteriile de eligibilitate?

Pentru a obține unul dintre cele 10 locuri în Acceleratorul BCR-InnovX, trebuie să îndeplinești toate condițiile de eligibilitate pentru cohorta Grinders:

 • Ai înregistrat sau intenționezi sa înregistrezi o microîntreprindere, o întreprindere socială sau o asociație/fundație pe teritoriul României (persoană juridică sau persoană fizică autorizată) în orice sector tehnologic. Dacă entitatea nu a fost înființată până la data începerii bootcamp-ului cohortei Grinders, vei avea obligația de a o inființa până pe 31.07. 2019.
 • Persoana juridică trebuie să fi fost înființată în ultimii 5 ani de către un student/absolvent de învățământ superior (licență/masterat/doctorat) cu profil tehnologic/financiar/de afaceri sau de către o societate transformată în antreprenor. 
 • Pentru entitățile înființate, ele trebuie să aibă o cifră de afaceri pe parcursul ultimului an sau să atragă o finanțare/investiție sub 100.000 de euro. Cifra de afaceri poate fi cumulată cu cea a altor societăți cu care aceasta formează un grup în sensul legii privind IMM-urile (în cazul companiilor).
 • Nivelul de dezvoltare al tehnologiei inovative (Technology readiness level – TRL) se situează între TRL 1 și TRL 2 unde:
  • TRL 1 reprezintă principiile de bază observate
  • TRL 2 este un concept tehnologic formulat

Formular

S-a încheiat sesiunea de înregistrări!
Îți mulțumim!

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă