Ce primesc?

SERVICII GRATUITE
De la Google for Startups,
UiPath, Microsoft si Modex

MENTORAT
 pentru accesare de fonduri,
de la European Center for Services Investments and Financing, Swiss Society for Virtual and Augmented Reality și Gemini Solutions.

CAMPANII DE PROMOVARE
Pe plan local, participare la evenimente dedicate, târguri și expoziții

Vreau să știu mai mult

Ți-ai imaginat vreodată că ai putea avea un stand de prezentare în Londra sau Barcelona în fața a sute de investitori și potențiali clienți? Acum e timpul tău!

Programul pentru Grinders înseamnă un proces intensiv de scalare și mentorat care îți propulsează compania la nivelul următor.

De unde știi că ți se potrivește? E simplu: ești un vizionar cu idei ambițioase în sectorul tech care utilizează tehnologii emergente precum, dar fără a se limita la: Inteligență Artificială sau Învățare Automată.

Poate că ești un antreprenor la început de drum, care dezvoltă o soluție cu potențialul de a trece granițele. Sau poate că ești un executiv cu ani de experiență în spate și vrei să lași în urmă mediul corporativ. Acum ai resursele să îți transformi visurile în soluții care vor schimba viața a mii de oameni!

Cum iau parte în program?

1

Aplică online prin formularul de înscriere. Completează datele conform cerințelor și în scurt timp, după procesul de selecție, un reprezentant te va contacta dacă ești unul dintre cei 10 participanți eligibili.

2

Programul de bootcamp se desfășoară în București, pe parcursul a 6 saptamani . În acest timp trebuie să fii prezent la toate activitățile programului pentru a absolvi și a accesa posibilitățile de exit.

3

După completarea programului de bootcamp, îți vor fi desemnate ziua și locația pentru Demo Day, ziua de prezentare a proiectului tău. Vei avea ocazia să atragi investitori și capital de risc în București.  

Care sunt opțiunile mele de exit?

  • ABSOLVIREA PROGRAMULUI În cadrul BCR-InnovX
  • FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE Vei învăța cum să identifici și să aplici pentru granturile europene administrate de Bruxelles (Exemplu: Horizon 2020)
  • CROWDFUNDING Vei înțelege mecanismul de finanțare prin crowdfunding și vei învăța cum să realizezi o campanie de crowdfunding  
  • MENTORAT POST-ACCELERARE Oferit de mentorii și experții acceleratorului de business
  • ACCELERARE CONTINUĂ Ai posibilitatea să fii acceptat în programul de accelerare Startup Grind din Londra sau SUA

Care sunt criteriile de eligibilitate?

Pentru a obține unul dintre cele 10 locuri în BCR-InnovX, trebuie să îndeplinești toate condițiile de eligibilitate pentru cohorta Grinders:

  • Ai înregistrat o microîntreprindere, o întreprindere socială sau o asociație/fundație pe teritoriul României (persoană juridică sau persoană fizică autorizată) în orice sector tehnologic.
  • Persoana juridică trebuie să fi fost înființată în ultimii 5 ani de către un student/absolvent de învățământ superior (licență/masterat/doctorat) cu profil tehnologic/financiar/de afaceri sau de către o societate transformată în antreprenor. 
  • Pentru entitățile înființate, ele trebuie să aibă o cifră de afaceri pe parcursul ultimului an sau să atragă o finanțare/investiție între 50.000 și 500.000 EUR. Cifra de afaceri poate fi cumulată cu cea a altor societăți cu care aceasta formează un grup în sensul legii privind IMM-urile (în cazul companiilor).
  • Nivelul de dezvoltare al tehnologiei inovative (Technology readiness level – TRL) se situează între TRL 1 și TRL 2 unde:

                    - TRL 1 reprezintă principiile de bază observate

                    - TRL 2 este un concept tehnologic formulat