Afaceri sănătoase și
puternice

pentru o Românie inteligentă financiar

Afaceri sănătoase și
puternice

pentru o Românie inteligentă financiar

peste 7.000 de companii finanțate în ultimii 2 ani

care creează peste 600.000 de locuri de muncă

30% din finanțările pentru companii

sunt destinate investițiilor​

140.000 de companii

care au ales George pentru afaceri

4.500 de credite digitale

pentru microîntreprinderi​

SOLUȚII DIGITALE ȘI FINANȚĂRI PENTRU BUSINESSURI INTELIGENTE

Contul online George pentru afacerea ta

Deschide-ți contul în doar 30 de minute, fără drumuri la bancă și descoperă toate beneficiile perfect adaptate afacerii tale.

Află mai multe detalii

Overdraft digital
 

Obții finanțare, 100% online, de până la 490.000 lei, în doar 15 minute.
 

Află mai multe detalii

Card de Credit George Visa Business 

Achiziții inteligente pentru afacerea ta în rate fără dobândă, la orice comerciant din lume. 

Află mai multe detalii

Credit Smart Business 

Creditul 100% online pentru cheltuieli și investiții bine planificate.

Află mai multe detalii

Acceptă plata cu cardul 

Descoperă soluțiile noastre pentru afaceri cashless.

Află mai multe detalii

Magazinul George 

Descoperă toate ofertele și funcționalitățile care îți fac viața de antreprenor mai ușoară.

Află mai multe detalii

Alege finanțarea potrivită pentru afacerea ta

Factoring

Am lansat primul simulator de factoring, un instrument disponibil gratuit pe pagina noastră pentru toți antreprenorii. Cu doar câteva informații cheie despre compania ta, vezi cum factoringul fără regres te ajută să ajungi de la idee la un business inteligent. 

Cu factoring, păstrezi mai mult capital în compania ta când închei contracte comerciale cu parteneri interni sau externi. Află mai multe despre serviciul nostru de factoring și cum te ajută în dezvoltarea afacerii tale. 

Finanțare cu fonduri europene

Fondurile europene sunt o sursă de finanțare suplimentară care promovează inovarea și creșterea economică viabilă, oferind sprijin și dezvoltare pentru microîntreprinderi și IMM-uri.

Suntem parteneri pentru cele mai mari programe de finanțare și te susținem cu cele mai bune soluții de creditare și expertiză pentru a-ți dezvolta afacerea cu fonduri europene.

Află de la experții noștri cum poți accesa granturile, de până la 15,83 miliarde de euro, disponibile prin Planul Național Strategic. 

Agribusiness

Susținem întregul lanț de valoare din agribusiness pentru a asigura securitatea și siguranța alimentară, de la acces rapid, la disponibilitatea extinsă și calitatea produselor.

Echipa BCR asigură consiliere pentru accesarea finanțărilor și implementarea proiectelor, pentru ca antreprenorii agribusiness să crească pe baze solide și sustenabile. 

În plus, credem că alegerile inteligente fac recolta bună și suntem parteneri pentru cele mai mari evenimente din domeniul agriculturii din România, la care participă peste 1.500 de antreprenori.

Suntem aici să te ajutăm să investești durabil și competitiv în agricultură.

Eficiență energetică

Condu-ți afacerea către un viitor sustenabil 

Prin investiția în panouri fotovoltaice și energie regenerabilă, obții mai multe resurse pentru dezvoltarea afacerii tale și poți atrage mai mulți parteneri preocupați de mediul înconjurător.  

Descoperă oferta noastră și solutiile de finanțare pentru a fi un inovator în business cu energie verde.

Resurse antreprenori

Școala de Business

Școala de Business este platforma online disponibilă gratuit care pune la dispoziție cursuri și sfaturi practice de business pentru antreprenorii la început de drum, dar și pentru cei experimentați.

Platforma de educație antreprenorială cuprinde 8 cursuri gratuite, ce au în total 70 de capitole, peste 90 de materiale video si 96 de teste. Este un program special conceput pentru antreprenorii români, prin care aceștia pot accesa informații cheie pentru dezvoltarea unui business de succes. Cursurile și sfaturile de management sunt oferite pe o platformă de tip e-learning, care a ajuns la 22.496 de utilizatori.

George SmartEU, noul tool care oferă informații complete despre fondurile europene

BCR lansează George SmartEU, o funcționalitate disponibilă în George care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

George SmartEU are în acest moment 32 de programe de finanțare incluse, care sunt încadrate în două mari categorii: instrumente financiare (scheme de garantare) și granturi (naționale sau europene). Disponibilitatea programelor de finanțare se actualizează în timp real în aplicație, pentru a oferi acces antreprenorilor la cele mai noi și relevante informații despre accesarea fondurilor, pe baza criteriilor de eligibilitate.

ADA, primul chatbot pentru programe de finanțare

ADA este primul asistent virtual pentru programe de finanțare, dedicat companiilor, pe care îl poți întreba orice și oricând informații despre accesarea fondurilor europene și naționale, relevante pentru afacerea ta. În mai puțin de 10 minute, poți afla informații despre opțiunile de dezvoltare a afacerii, cu finanțări nerambursabile. 

IQ DIGITAL​

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – o inovație BCR – ca un format informativ și educațional hybrid media, cu un conținut ce îmbină cultura digitală cu tehnici din televiziune, menit să ajute la rezolvarea provocărilor întâmpinate în procesele de digitalizare cu care se confruntă antreprenorii din sectorul IMM din România.​

IQ DIGITAL își propune să ofere IMM-urilor din România resurse valoroase și practice de know-how de la experți în digitalizare și tehnologie globali și locali, instrumente utile pentru accelerarea digitalizării în business, dar și oportunități de networking și new business.​

SMART BUSINESS CAFÉ

Smart Business Café este locul unde se adună afacerile inteligente, comunitățile puternice, inovația și iubitorii de cafea bună. La fiecare eveniment, aducem împreună nu doar oameni curajoși și afaceri inteligente, ci și idei inovative care sprijină comunitățile locale. 

Cu Smart Business Café, aducem comunitățile de business din întreaga țară, sprijinind astfel inovația și evoluția afacerilor din fiecare colț al României.

Industrii inteligente pentru România

BCR alături de Confederatia Patronală Concordia au pus bazele unui parteneriat solid pentru sustinerea industriei și a producatorilor români, printr-o serie de evenimente denumite Industrii Inteligente pentru România. Evenimentele se desfășoară sub forma unor conferințe în care prezentăm cele mai bune soluții și bune practici pentru companiile producătoare și nu numai.  

Curs valutar

Cursul valutar

Harta investițiilor publice finanțate de BCR

Rețea unități și ATM-uri

Contactează-ne

Scrie-ne un mesaj la
contact.center@bcr.ro

Urmărește-ne pe Facebook

Programează o vizită în unitate

Apelează-ne la *2227
(tarif normal)

Apelează-ne la 021 407 42 00
(din străinătate)