Bine ați venit în secțiunea dedicată dumneavoastră!

Descoperiți toate produsele și serviciile pe care vi le punem la dispoziție:

  • Rapiditate, siguranță, eficiență
  • Servicii dedicate
  • Consilieri specializați

Avem tot ce vă poate fi de folos:

Contul Antreprenor BCR

Stim cat de important este pentru un antreprenor sa aiba control permanent asupra afacerii sale, de aceea noi va oferim solutia optima de gestionare a relatiei cu banca.

Mai multe detalii

Pachetul XPERT PLUS BCR

Vreţi şi mai multe beneficii? E firesc, cu toţii ne dorim mai mult. De aceea am conceput Pachetul XPERT PLUS BCR, care vă oferă facilități suplimentare.

Află mai multe
BCR Factoring

BCR Factoring

Un produs cheie pentru dezvoltarea companiei dumneavoastră!

Transformați creanțele în numerar și eliminați riscul de neplată la scadență.

BCR Factoring
Află mai multe

Click 24 Banking

Sunteţi permanent în contact cu banca prin intermediul serviciilor 24 Banking BCR. Aveţi oricând și de oriunde acces la informaţii detaliate despre conturile dvs. şi la o gamă variată de operaţiuni.

Află mai multe

Cursul valutar

Lista completă

Aur de la BCR

Vă oferim posibilitatea de a cumpăra pe loc aur fizic, disponibil sub formă de lingouri bătute sau turnate şi monede de aur pur de diverse mărimi şi gramaje.

Mai multe detalii

Căutați o unitate/un ATM BCR în apropierea dumneavoastră

...sau căutați un centru de afaceri corporate Listă centre

Cele mai noi informații de presă

BCR plasează România în topul noilor tendințe bancare: "eXperience BCR", un concept care revoluționează experiența clienților într-o agenție bancară

Noul concept de unitate digitală eXperience BCR revoluționează experiența clienților printr-o interacțiune cu tehnologiile bancare într-un model interactiv prietenos și educativ.

Citeşte mai departe

Cristina Varzaru se alătură echipei BCR Banca pentru Locuinţe

Cristina Varzaru se alatură echipei de la BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) în poziţia de Vicepreşedinte, în urma autorizării sale de către BNR. Cristina Varzaru a început colaborarea cu Grupul Erste în anul 2005, unde a avut diverse responsabilităţi fiind implicată în procesul de pregătire a intrării grupului pe piaţa bancară din România.

Citește mai departe
BCR

BCR estimează că timpul de acordare a unui credit va scădea cu 60%, după încheierea protocolului de colaborare cu ANAF

BCR a încheiat un protocol de colaborare cu Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin care simplifică procesul de acordare a creditelor prin eliminarea documentelor de venit.

BCR
Citește mai departe

30.000 de clienți BCR au rate reduse

30.000 de clienți au ales să semneze oferta de rate reduse a BCR, proces accelerat de revenirea în țară, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, a unei părți importante de clienți din grupul vizați de oferta BCR. Aproape 1.000 de clienți care locuiesc în străinătate și care au revenit în țară în luna decembrie au acceptat să semneze oferta Scade Rata.

Citește mai departe

Internet Banking

E mult mai uşor şi confortabil să accesaţi de la distanţă conturile curente prin intermediul serviciilor de electronic banking, pe care le vom configura astfel încât să răspundă într-un mod cât mai fidel nevoilor dumneavoastră.

Află mai multe

Linia de credit

Produs de creditare de tip revolving, cu trageri şi rambursări multiple în cadrul perioadei de creditare, în limita plafonului disponibil

Află mai multe