Alegerile financiare
inteligente îți asigură
independența

Să ai inteligență financiară înseamnă să investești în tine și să iei cele mai bune decizii pentru banii tăi.

Alegerile financiare
inteligente îți asigură
independența

Să ai inteligență financiară înseamnă să investești în tine și să iei cele mai bune decizii pentru banii tăi.

Oricare dintre noi poate să reacționeze mai bine la provocări financiare, în fiecare etapă a vieții. Inteligența financiară te ajută să ai parte de libertate, prin decizii bune pe termen lung, luate în cunoștință de cauză.

Vrem să ai la dispoziție cele mai importante sfaturi pentru o viață financiară mai relaxată, așa că am dezvoltat proiectul Alegeri financiare inteligente. Te invităm să vizionezi înregistrarea evenimentelor onlineca să afli de la experții BCR mai multe despre cele mai frecvente decizii legate de bani din viața ta. 

CONTURI, PENSII, INVESTIȚII
9 DECEMBRIE, 11:30

Înveți cum funcționează produsele de cont curent, de
economisire, pensiile și investițiile ca să ai mereu control 
asupra banilor tăi.

CREDITARE, ASIGURĂRI
10 DECEMBRIE, 11:30

Afli mai multe despre cum funcționează
 un credit și cum poți proteja tot ce este important, cu ajutorul asigurărilor.

GEORGE
11 DECEMBRIE, 11:30

Îți povestim despre ecosistemul digital 
George și despre cum te poate ajuta 
să economisești timp, bani și să
rămâi în siguranță. Afli totul despreprodusele pe care le poți lua 100% online: card de credit, descoperit de cont, credit George.

Participă și tu la sesiunile de training în inteligență financiară! Sesiunile live cu experții noștri vor avea loc pe pagina de Facebook a BCR, în perioada 9-11 decembrie, în fiecare zi de la ora 11.30.

Înscrie-te aici pentru sesiuni dedicate

Experții BCR organizează săptămânal sesiuni speciale, în format restrâns. Dacă ești interesat, scrie-ne și te putem programa.

Prin completarea şi validarea acestui formular sunt de acord ca toate datele cu caracter personal oferite BCR să fie prelucrate de către specialiştii băncii in vederea analizei si soluţionării prezentei solicitări precum si in scopuri statistice.

Pentru detalii privind modalitatile în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de catre BCR vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate.

*Câmp obligatoriu