Asigurare şi protecţie

Siguranţa ta, a celor dragi ţie, precum şi a bunurilor pe care le deţii sunt lucruri serioase, de care vrem să avem grijă. De aceea, am creat soluţii de protecţie suplimentară menite să preia riscurile la care poţi fi supus tu sau bunurile tale, cu preţul unui efort financiar scăzut.

Asigurare de viaţă şi pentru protecţia venitului

 

Toţi clienţii BCR beneficiază de tarife preferenţiale pentru asigurările de viaţă achiziţionate pentru a-şi proteja creditul.

  

Asigurări pentru casă

 

Pentru noi este o prioritate să ne asigurăm că proprietatea ta, împreună cu bunurile conţinute, sunt întotdeauna în siguranţă!

Asigurări pentru mașină

 

Asigurările auto îţi pot simplifica viaţa! Protejează-te de evenimente neplăcute în trafic cu asigurările tip CASCO şi RCA.

Asigurări de viaţă

Vrei soluţii pentru suplimentarea venitului şi protecţia ta şi a familiei tale în cazul unor evenimente neprevăzute?

Alege asigurările de viaţă de la BCR Asigurări de Viaţă VIG SA.
 

Asigurarea privată de sănatate

Beneficiază acum de servicii medicale de calitate oferite de cei mai buni medici specialiști, metode și proceduri de diagnosticare de ultimă generație, în clinici și spitale private din România.

Contul de Investiţii cu Asigurare

Află acum care este formula eficientă de economisire, în funcţie de vârsta ta, astfel încât la vârsta pensionării să beneficiezi de un venit comparabil cu cel salarial.

 

 

BCR Garant

O asigurare de viaţă cu componentă investiţională, unică pe piaţa românească. Produsul este lansat numai în ediţii limitate. Profită şi tu de această oportunitate!

Asigurarea de afecțiuni grave

Este o asigurare care se poate vinde doar împreună cu asigurarea de viață și este opțională contractului de credit prin care sunt acoperite următoarele evenimente:

  • Infarct miocardic
  • Cancer
  • Accident vascular cerebral
  • Invaliditate parțială și permanentă

Casete de valori

Seif BCR

  • păstrează valorile în casete
  • siguranţa valorilor tezaurizate (bijuterii, diverse colecţii, documente de valoare, testamente, titluri, acţiuni, obligaţiuni, certificate de proprietate, certificate de depozit)
  • confidenţialitatea operaţiunilor
  • eliminaţi riscurile furtului din locuinţa dvs.

Te-ar mai putea interesa și